Doamnele, domnisoarele si condusul

Am întâlnit femei mai mult decât capabile și abile în manevrarea volanului, iar multe dintre ele chiar au dezvoltat și o pasiune pentru condus. Vreau ca prin intermediul acestui mesaj să vă transmit că trebuie să aveți încredere atunci când vă urcați în mașină și nu numai. Am rămas de multe ori plăcut surprins de modul în care ați abordat și ați demonstrat că, condusul nu este doar pentru bărbați ci pentru oamenii care iși doresc să învețe și să deprindă aceste taine.
Mă bucur enorm când întâlnesc doamne după ani și îmi amintesc de momentele în care îmi ziceau „nu pot…”, când iși țineau respirația la plecarea mașinii de pe loc, când îmi ziceau „ eu nu urc de aici … ”, dar toate barierele au fost depășite și astăzi nu doar ca au permis, conduc în diverse colțuri ale lumii și inclusiv pe străzile Bacăului.
Atitudinea este secretul fiecărei reușite și nu de puține ori am intâlnit femei puternice care aveau capacitatea să îi motiveze și pe cei din jurul lor. Am să pun aici câtiva pași care vă vor ajuta, fiindcă știu că multe doamne urmează să încheie curând cursul de legislație și să înceapă apoi orele de practică:

1 . Atunci cand unele persoane aud că începeți orele de condus este posibil să vă furnizeze experiențe, de cele mai multe ori negative, nu le preluați. Pentru dumneavoastră păstrați doar ce este pozitiv și constructiv.
2 . Plecați la acest drum cu ideea de a învăța să conduceți cât mai bine și cu siguranță permisul va veni.

3 . Condusul nu trebuie văzut și învățat ca un mecanism complex, ci trebuie dezvoltat un raționament. Logica este cea care vă va ajuta să vă organizați cel mai bine etapele pe care trebuie să le parcurgeți.

4. Relaxarea este pragul cel mai important și practic punctul de cotitură. Relaxarea psihică și fizică au un rol crucial. Relaxarea psihică vă va permite să primiți mult mai multe informații cu privire la ce se întâmplă în jurul vostru și să dezvoltați vederea periferică, iar relaxarea fizică va fi punctul din care veți începe să manevrați mașina mult mai usor.

5 . Comunicarea. Scopul instructorului cât și al dumneavoastră este același, să învățați să conduceți cât mai bine. Nu trebuie să existe noțiunea de rușine atunci când aveți nevoie de explicații suplimentare.

LUCRURILE ÎNVĂȚATE LA TIMPUL LOR VOR FAVORIZA PROGRESUL!

Despre noi

Suntem de peste 5 ani pe piața școlilor de șoferi din Bacău, iar experiența unora dintre instructorii noștri este mult mai mare. Și nu doar acest aspect este cel mai important, ci faptul că personalizăm pregătirea fiecărui cursant în funcție de nevoile sale.

Contacteaza-ne