Recenzii

Testimonials

Ce spun absolventii nostri?

Recomand cu mare încredere această școală de șoferi ! Mulțumesc mult domnului instructor Marius Coadă pentru răbdarea, calmul, timpul acordat si profesionalismul de care a dat dovada !
Samoilă Vlad
Dupa experienta avuta la o alta scoala si dupa o analiza a celorlalte, am ales Profesional si bine am facut. Recomand cu toata increderea! Datorita lui Marius am luat permisul din prima. Este foarte calm, rabdator, implicat. Pe tot parcursul sedintelor este atent la comportamentul, atitudinea, emotiile elevului astfel incat sa intervina cu tehnici adecvate in functie de nevoile cursantului. In plus, raport calitate-pret excelent.
Georgiana
Recomand cu mult drag! Am avut parte de o experinta placuta, instructorii au multa rabdare si explica absolut orice miscare. Datorita echipei ProfesionalDrive sunt fericita posesoare a permisului de conducere.
Botezatu Elena
Am luat sala, dar și orașul din prima încercare datorită profesorului de legislație și instructorilor de la această școală. Recomand cu încredere!
Teodora Vlad

Review

Lasa-ne un Review

Mulțumim că ați ales școala noastră de șoferi pentru pregătirea dumneavoastră în conducere! Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să ajutăm fiecare elev să devină un șofer sigur și încrezător pe drumurile publice. Dacă sunteți mulțumit de experiența dumneavoastră cu școala noastră de șoferi, vă rugăm să ne lăsați o recenzie pozitivă folosind butonul de mai jos.