Despre noi

teacher-writing-something-to-clipboard-during-driv-5P33KEQ.jpg
teacher-pointing-on-something-to-student-in-car-du-2021-3SEJDR5.jpg
0 +
Ani de experienta

Despre noi

Profesional Driving School

Bun venit la școala noastră de șoferi! Suntem dedicați să oferim pregătire de calitate pentru viitorii șoferi, indiferent de locația lor. La școala noastră, veți găsi cadre didactice competente, săli de legislație complete și o flotă variată de vehicule pentru a vă exersa abilitățile de conducere și pentru a susține examenul de permis auto. Ne angajăm să vă oferim cea mai bună pregătire și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de conducere în condiții de siguranță și încredere.

Evident că totul evoluează și standardele sunt tot mai ridicate dar cel mai important lucru este să identifici o serie de criterii atunci când vrei să urmezi cursurile unei școli de șoferi.
Alegerea unei școli de șoferi este un pas important în procesul de a obține permisul de conducere. Nu toate școlile sunt create egal, așa că este important să cauți o școală care se potrivește nevoilor tale.
Cele mai importante sunt:

01

Cursul de legislatie

Este la "modă" răspândirea ideii de a nu se participa la cursul de legislație, dar cursul de legislație nu este o simplă poveste care te adoarme. Dacă identifici o Școală de Șoferi care nu doar că ține cursul de legislație, ci este și unul interactiv, care îți antrenează gândirea și te ajută să dezvolți raționamente poți spune deja că ai inceput cu dreptul.

02

Instructorul Auto

Mulți cursanți nu au informații cu privire la instructori și aleg la întâmplare școala sau instructorul. Cel mai bine este să obții câteva recomandări cu privire la școala la care urmează să te înscrii și cu privire la personalul care se va ocupa de tine. Când vine vorba de instructorul auto, acesta nu trebuie să fie neapărat posesorul unei vaste experiențe, cât să fie abil din punct de vedere psihologic si pedagogic. Instructorul trebuie să identifice cauza problemelor pe care le are cursantul și trebuie să ajute cursantul să își dezvolte raționamente pentru fiecare situație întâlnită în trafic. Dincolo de toate acestea viitorii șoferi au nevoie de model și de o sursă de inspirație atunci când vine vorba de dezvoltare personală, iar un model de viitor șofer cu o atitudine corespunzătoare poate influenta comportamentul viitorilor șoferi. Să nu uităm că instructorul auto poate fi și cel mai bun speaker motivațional și îți poate schimba gândirea, atitudinea, să te determine să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Întotdeauna există în orice o parte plină a paharului și instructorul poate să te ajute să o identifici.

03

Posibilitatea de a simula examenul teoretic si practic

Cel mai bine este că înainte de a merge la examene să fii evaluat de către personalul școlii. Tendința este ca elevii să decidă singuri când să meargă la proba teoretică, dar și la cea practică astfel apărând probabilitatea de a fi respins. Evaluarea efectuată de către personalul școlii nu are rolul doar de a vedea punctajul, ci de a identifica eventualele puncte slabe și de a te ghida spre a le corecta. Sursele din care înveți cel mai adesea pot fi cele nepotrivite și strategia de învățare să nu fie tocmai cea mai bună. O școala de șoferi care dorește rezultate va căuta să se ocupe de parcursul tau și să te ghideze până la obținerea permisului.

04

Relatia cu administratorul si secretariatul

Dincolo de tot ce se vede există în spate un întreg mecanism care face ca totul să meargă și ca tu să îți poți desfășura școlarizarea. Dacă la școala la care mergi vei reuși să iei contact cu administratorul școlii și vei vedea că este interesat de parcursul fiecărui cursant implicându-se în parcurgerea pașilor necesari școlarizării, cel mai probabil ești pe mâini bune. Totodată și persoana responsabila de secretariat este un pion important, fiindcă se va ocupa de dosarul tău și că tu să ai totul pregătit la timp. Dacă vei găsi comunicare și disponibilitate în acest sens îți va fi ușor să te pregătești și să nu fii stresat atunci când te apropii de examene.

05

Masini/Motociclete

Atunci când intri într-o mașină îți dai seama de felul în care vei fi tratat și de profesionalismul școlii. O mașină întreținută, curată care să funcționeze bine, îți poate garanta faptul că la fel vei fi tratat și din celelalte puncte de vedere.

06

Pretul

Poate pentru unele persoane este criteriul pentru care își aleg școala de șoferi, dar cred că am învățat cu toții că nu ceea ce este mai ieftin este și mai bun. Iar dacă pregătirea nu este corespunzătoare este posibil ca costurile să fie ulterior mult mai mari. O școală care investește în personal, care investește în management, diversifică, va avea nevoie de resurse financiare. Trăim într-o lume diversă, complexă, în care oamenii au nevoie de atenție, de consiliere, de o viziune nouă, iar cei care pot oferi acest lucru înseamnă că fac investiții pentru a putea pune la dispoziția cursanților toate aceste resurse. Școlile care au un preț ridicat cel mai probabil vor avea și cel mai multe lucruri de oferit. Prin urmare, alegerea unei școli de șoferi bune poate face diferența între a obține sau nu permisul de conducere și cel mai important pentru a deveni un șofer bun și experimentat. Școala de Șoferi o faci o singură dată și este bine să o faci inteligent, studiază bine înainte de a alege fiindcă o faci pentru siguranța ta.

Flota noastra de masini

Profesional Driving School

Seat
BMW2
maxresdefault
Nissan

Testimonials

Ce spun absolventii nostri?

Recomand cu mare încredere această școală de șoferi ! Mulțumesc mult domnului instructor Marius Coadă pentru răbdarea, calmul, timpul acordat si profesionalismul de care a dat dovada !
Samoilă Vlad
Dupa experienta avuta la o alta scoala si dupa o analiza a celorlalte, am ales Profesional si bine am facut. Recomand cu toata increderea! Datorita lui Marius am luat permisul din prima. Este foarte calm, rabdator, implicat. Pe tot parcursul sedintelor este atent la comportamentul, atitudinea, emotiile elevului astfel incat sa intervina cu tehnici adecvate in functie de nevoile cursantului. In plus, raport calitate-pret excelent.
Georgiana
Recomand cu mult drag! Am avut parte de o experinta placuta, instructorii au multa rabdare si explica absolut orice miscare. Datorita echipei ProfesionalDrive sunt fericita posesoare a permisului de conducere.
Botezatu Elena
Am luat sala, dar și orașul din prima încercare datorită profesorului de legislație și instructorilor de la această școală. Recomand cu încredere!
Teodora Vlad

Review

Lasa-ne un Review

Mulțumim că ați ales școala noastră de șoferi pentru pregătirea dumneavoastră în conducere! Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să ajutăm fiecare elev să devină un șofer sigur și încrezător pe drumurile publice. Dacă sunteți mulțumit de experiența dumneavoastră cu școala noastră de șoferi, vă rugăm să ne lăsați o recenzie pozitivă folosind butonul de mai jos.

Sa incepem

Incepe acum sa iti urmezi visul de a deveni un șofer!