Varsta este doar un numar

În timp am întâlnit oameni și situații care m-au ajutat să inteleg că nu există limite pentru nimic și că barierele sunt defapt în mintea noastră. Aceste bariere sau mai bine zis temeri au cu siguranță și o sursă care de cele mai multe ori se află undeva în copilăria noastră, pentru că în procesul nostru de formare ca și caracter, ceva a avut un impact, iar informațiile rămân stocate în subconștient fără ca noi să realizăm acest lucru. Din păcate toate reacțiile negative, temerile, ezitările, nu dispar de la sine, dar puterea stă în noi, atunci cand vrem să ne depășim condiția și să învățăm lucruri noi, doar că trebuie să se întample ceva în viața noastră, ceva cu impact, fie o situație, fie un om care ne poate arăta că lumea poate fi văzută și dintr-un alt unghi.
Profesia îmi dă ocazia să întâlnesc tipologii diferite de oameni, de toate varstele, iar când am întâlnit oameni de o varstă puțin înaintată am întâmpinat o anumită rezistență în ceea ce privește acceptarea ideii că ,,nimic nu este imposibil”. Precauția exagerată și necesitatea de a rămane în zona de confort nu reușea decât să încrusteze cât mai bine rigiditatea, însă în momentul în care am reușit să delimităm foarte bine obiectivele la care trebuia să ajungem prin intermediul acțiunilor noastre, lucrurile au început să se schimbe. Și am descoperit astfel că OAMENII AU NEVOIE DE ÎNCURAJARE, de un mediu relaxat, să înțeleagă faptul că, CONDIȚIONĂRILE SOCIETĂȚII POT FI ANULATE și astfel pot să își exploateze potențialul care până în acel moment era în stare latentă.
Să conduci este un lucru atât de realizabil la prima vedere, dar pentru alții un vis atat de măreț, încât pare imposibil. Alături de ei am învățat și eu că DIN IMPOSBIL PUTEM FACE POSIBIL, iar dacă vârsta nu mai reprezintă o limită cu siguranță nici alte „ credințe ” nu vor mai fi limite. Totul începe cu o dorință, apoi prin a crede și ajungi să îți trăiești visul.  Scânteia este suficientă pentru a da naștere unui foc imens!

Despre noi

Suntem de peste 5 ani pe piața școlilor de șoferi din Bacău, iar experiența unora dintre instructorii noștri este mult mai mare. Și nu doar acest aspect este cel mai important, ci faptul că personalizăm pregătirea fiecărui cursant în funcție de nevoile sale.

Contacteaza-ne