Se apropie examenul

Ăstăzi m-a motivat cineva să transmit acest mesaj. Știu că pentru majoritatea candidaților la obținerea permisului de conducere, ziua examenului este plină de emoții și chiar le simt la mulți dintre voi cu câteva zile înainte.
Examenul este o etapă în care demonstrați că aveți cunoștințele practice și teoretice care vă vor ajuta să manevrați mașina în deplină siguranță, atât pentru voi cât și pentru ceilalți participanți la trafic.
Cea mai sănatoasă atitudine este de a merge și de a demonstra de ce ești capabil, nu de a merge la examen ca să nu greșești. Când lași loc în mintea ta pentru greșeli înseamnă că le faci loc și în realitate, iar ele vor apărea. Atitudinea corectă este de a fi în fiecare zi mai bun. Să greșești în timpul orelor, având instructorul în dreapta este mai mult decât o oportunitate de a identifica și corecta erorile. Dacă astăzi la simulare cumulezi un punctaj, nu inseamnă ca o vei face și mâine. Simularea examenului este un atu, iar corectitudinea instructorului față de voi se realizează prin a vă depuncta până și la cea mai mică greșeală. Subliniez faptul că greșelile nu se negociază, ci se asumă, pentru că ele sunt suma deciziilor pe care le luați și reprezintă șansa de a identifica și corecta.
„Mâine voi merge și voi conduce foarte bine, fiindcă știu ce am de făcut ! ” este cea mai corectă atitudine. În momentul în care sunteți la volan, nu vă mai gândiți la examinatorul din dreapta, el este un observator care dă un calificativ conform prestației voastre.
Iar la începutul școlarizării fixați-vă ca obiectiv principal să conduceți fantastic de bine și cu siguranță va veni și permisul.

Despre noi

Suntem de peste 5 ani pe piața școlilor de șoferi din Bacău, iar experiența unora dintre instructorii noștri este mult mai mare. Și nu doar acest aspect este cel mai important, ci faptul că personalizăm pregătirea fiecărui cursant în funcție de nevoile sale.

Contacteaza-ne