SĂ NE PREGĂTIM MINTEA PENTRU SUCCES

Mai multe experiențe avute de-a lungul timpului, cât și unele discutii avute cu unii dintre colegii mei m-au determinat sa abordez aceasta temă.
Contează foarte mult cum fiecare persoană își conturează în minte ideea că va deveni șofer, iar în unele cazuri am văzut dorință, dar era însoțită de negativism.
Dacă actualul cursant, care în timpul pregătirii teoretice și mai ales practice își va seta conștientul că nu va reuși, că va greși sau că nu va fi un bun șofer procesul de pregătire și de examinare va fi presărat cu piedici și cu împiedicarea minții de a se manifesta natural.
Tot ce gândim și în mod conștient devine comandă pentru subconștient care va căuta căile necesare pentru a atrage în realitate tot ce gândim.
E o temă interminabilă, dar ca să fiu scurt și la obiect le propun tuturor care vor să devină șoferi, fie că deja urmează cursurile de inițiere sau vor să o facă in viitorul apropiat să înceapă un exercițiu ușor care presupune un joc de imaginație în care să se vizualizeze deja la volan și ca fiind șoferi buni și experimentați, iar gândurile cu privire la propria persoană în corelație cu condusul să fie scurte, clare și pozitive (ex: „sunt un șofer bun„, „eu conduc bine„, „eu învăț usor„). Exersând autosugestia pozitivă care presupun că deja am obținut ce ne propunem se vor accesa câmpurile necesare realizării obiectivelor propuse și tot ce se întâmplă în realitatea noastră va fi conform gândurilor.

Gândurile trebuie să fie ferme:

  • Eu pot!
  • Eu vreau!
  • Eu merit!

Gândul pozitiv garantează sănătatea minții și a corpului, dar și succesul.

Despre noi

Suntem de peste 5 ani pe piața școlilor de șoferi din Bacău, iar experiența unora dintre instructorii noștri este mult mai mare. Și nu doar acest aspect este cel mai important, ci faptul că personalizăm pregătirea fiecărui cursant în funcție de nevoile sale.

Contacteaza-ne