TEAMA DE A NU GREȘI

În condus temerile se leagă de cele mai multe ori de trecutul nostru, de condiționările pe care le avem în subconștient și mai ales de faptul că nu știm să acționăm în mod conștient și nu ne concentrăm pe prezent.
„Nu pot!” nu există, este doar un mod de a respinge ceea ce îți dorești. Am înțeles că această lume ne-a oferit atâtea mii de posibilități prin care să creem momente unice, iar eu am întânlit foarte mulți oameni care vor să conducă dar refuză să accepte că ei pot face acest lucru.
Oamenii din jur iți vor spune că este greu, că poți face accident, că parcările vor fi grele, că examinatorul vrea să te pice, că instructorul este dur sau condusul nu este pentru tine etc.
Oamenii au tendința de a transmite mai mult informații negative decât pozitive, iar cei care le primesc trebuie să înțeleagă că experiențele respective au fost probabil atrase printr-o gândire negativă.
Experiențele negative ale altor oameni nu vor fi si ale voastre. Accidentele văzute la știri sunt urmări ale unor decizii incorecte sau ale unor atitudini care atrag astfel de evenimente. În fiecare zi ne supunem anumitor riscuri, iar să rămâi în zona de confort nu reprezintă o siguranță ( până și statul presupune anumite riscuri).
Greșelile din timpul orelor de condus, corectate și explicate sunt lecțiile care vă pregătesc pentru momentul, responsabilității, în care veți rămâne singuri. Examenul este doar momentul în care viitorii șoferi pot demonstra că sunt bine pregătiți și că au abilitățile necesare pentru a conduce în siguranță.
Intrebarea mea este :
Știi ce îți dorești?
Raspunsul este unic :
DA. Și atunci toate acțiunile vor merge în acea direcție, iar singura posibilitate este REUȘITA.

Despre noi

Suntem de peste 5 ani pe piața școlilor de șoferi din Bacău, iar experiența unora dintre instructorii noștri este mult mai mare. Și nu doar acest aspect este cel mai important, ci faptul că personalizăm pregătirea fiecărui cursant în funcție de nevoile sale.

Contacteaza-ne