TU CUM ÎȚI ALEGI ȘCOALA DE ȘOFERI?

Încă se mai practică alesul instructorului-auto și nu putem spune ca acesta nu este un criteriu important, dar o școală presupune mai mult de atât.
Dincolo de ce se întâmplă pe traseu mai sunt și alți pași, iar unii dintre ei sunt mai mult decât importanți.

  1. În primul rând cursantul trebuie să se asigure de modul în care îi va fi gestionată situația de școlarizare, întocmirea dosarului, cum îi va fi gestionată situația financiara, cât și programările la exemene, iar acest lucru presupune un bun management și un secretar care gestionează bine fiecare situație.
    Aici este de ținut cont și de faptul că Managerul sau administratorul școlii este mereu cel care poate găsi soluții potrivite pentru situațiile întâmpinate și acest lucru presupune identificarea unui canal de comunicare și de colaborare cu acesta.
  2. Desfășurarea cursului de legislație, iar aici este vorba modul în care îi vor fi transmise cursantului informațiile teoretice și de comunicarea pe care o poate avea cu profesorul, materialele folosite și de ce nu, chiar și o serie de verificări teoretice ce vor veni în ajutorul cursantului înainte de a merge la exameul teoretic.

Să nu uităm că de aici cursanții își iau baza teoretică atât pentru examenul teoretic, dar și pentru începerea orelor practice.

Despre noi

Suntem de peste 5 ani pe piața școlilor de șoferi din Bacău, iar experiența unora dintre instructorii noștri este mult mai mare. Și nu doar acest aspect este cel mai important, ci faptul că personalizăm pregătirea fiecărui cursant în funcție de nevoile sale.

Contacteaza-ne