ȘOFERIA – DORINȚĂ SAU PASIUNE???

Fiecare dintre noi are un motiv întemeiat pentru care își dorește să devină șofer, iar condusul unei mașini este fie o necesitate, fie un vis mult dorit. Oricare ar fi motivul pentru care ne dorim să conducem important este să înțelegem ce implică această activitate, să identificăm raționamentele ce țin de manevrarea comenzilor autovehiculului, dar și cele ce implică condusul regulamentar, iar mai apoi apare relaxarea ce este imediat urmată de progres.
Să ne întoarcem totuși la motivul pentru care începem, fiindcă am văzut multe situații în care oamenii manifestau dorința de a deprinde condusul și de a-l învăța din raționamente ce țineau strict de asigurarea unei stări de confort și de independență, iar multe persoane se temeau de ce presupune procesul de asimilare și de formare. Totul începe la nivel mental, iar cu o schimbare de viziune, condusul nu mai este doar un coridor către o viață mai comodă, este chiar și mai mult decât un hobby, este o pasiune.
Pe unii oameni îi relaxează profesia pe care o exercită, alții dezvoltă pasiuni pentru o formă de artă, un sport sau alte tipuri de activități, dar sunt mulți oameni care au dezvoltat o pasiune pentru condus. Condusul, la fel ca și alte activități ce ne creează o stare de bine are un rol important în înlăturarea grijilor și astfel ca și activitățile creative este un bun stimul pentru concentrare, iar toate acestea duc la creșterea nivelului de dopamină și serotonină, care sunt neurotransmițători ce au un rol important în menținerea unei stări pozitive și în evitarea stărilor depresive.
Din proprie experiență pot spune despre condus că generează stări ce stimulează inspirația, iar creativitatea este relativ facilă după o jumătate de oră de condus, totodată, oamenii care conduc devin mai relaxați, fapt care facilitează comunicarea și imbunătățește relațiile interumane.
Condusul este o activitate care odată apărut în viața noastră vine cu o sumă de beneficii, iar dacă privim în urmă totul a plecat de la o simplă dorință care s-a transformat în pasiune.

Despre noi

Suntem de peste 5 ani pe piața școlilor de șoferi din Bacău, iar experiența unora dintre instructorii noștri este mult mai mare. Și nu doar acest aspect este cel mai important, ci faptul că personalizăm pregătirea fiecărui cursant în funcție de nevoile sale.

Contacteaza-ne